Partnerships

Als één van de grootste organisatoren in de wielerwereld bereikt Flanders Classics met zijn sportevenementen het hele jaar door een grote groep fans en sportievelingen. Ons doel? Onze wielerliefhebbers, die er van alle leeftijden zijn, over al onze platformen heen bereiken. Met aandacht voor innovatie en respect voor traditie. Wielrennen is emotie, wielrennen is passie, maar bovenal houdt iedereen gewoonweg van deze fantastische sport op zich én de helden die hieruit voortvloeien.

Versterk het imago van uw merk, vergroot uw naamsbekendheid en ga een emotionele verbintenis aan met uw doelgroep, want het wielrennen in Vlaanderen is de perfecte setting om een solide partnership uit te tekenen. Investeer samen met ons in een duurzame relatie, bereik de fans op de door uw uitgekozen touchpoints en samen halen wij het maximale resultaat uit uw strategie en helpen we uw marketingdoelstellingen te bereiken.

Via deze weg hopen we u te tonen waarom partners voor Flanders Classics kiezen en wat de mogelijkheden zijn voor uw onderneming. Download onze partnerbrochure via onderstaande knop.

Word onze partner

Klaar om samen met ons het tempo aan te geven? Aarzel niet ons te contacteren via onderstaande knop en ontdek al onze zakelijke mogelijkheden om een duurzaam partnership op te zetten. Deelt uw bedrijf onze visie en kernwaarden en wenst u graag meer informatie te krijgen over samenwerkingsmogelijkheden. We maken graag tijd voor een verkennend gesprek en bedanken u alvast voor uw interesse in Flanders Classics of één van onze evenementen.

Word onze partner
Hospitality

U bent zelf een wielerliefhebber of u hebt klanten wiens hart voor de koers klopt? Dan zijn we blij u te vertellen dat we het hele jaar door een interessant vip- en hospitalityprogramma kunnen aanbieden. Op tal van onze evenementen krijgt u de mogelijkheid om de koers en netwerken te combineren. Ontdek hieronder het overzicht van onze evenementen. We kijken er alvast naar uit om u met open armen te ontvangen.

Hospitality