Hospitality

U bent zelf een wielerliefhebber of u hebt klanten wiens hart voor de koers klopt? Dan zijn we blij u te vertellen dat we het hele jaar door een interessant vip- en hospitalityprogramma kunnen aanbieden. Op tal van onze evenementen krijgt u de mogelijkheid om de koers en netwerken te combineren. Ontdek hieronder het overzicht van onze evenementen. We kijken er alvast naar uit om u met open armen te ontvangen.

Ons aanbod

UEC Road European Championships
Events
UEC Road European Championships
11.09.24 - 15.09.24
vanaf € 80,00
Lees meer | Lees meer

Coming soon

Hebt u interesse in ons hospitalityprogramma tijdens de Telenet Superprestige 2024-2025 of de voorjaarsklassiekers in 2025? Registreer u in afwachting van de vipbrochures nu al door te mailen naar hospitality@flandersclassics.be. Kijkt u al uit naar het vipaanbod voor de UCI Wereldbeker Veldrijden 2024-2025? Dan kan u contact opnemen via hospitality@ucicyclocrossworldcup.com

Word onze partner

Klaar om samen met ons het tempo aan te geven? Aarzel niet ons te contacteren via onderstaande knop en ontdek al onze zakelijke mogelijkheden om een duurzaam partnership op te zetten. Deelt uw bedrijf onze visie en kernwaarden en wenst u graag meer informatie te krijgen over samenwerkingsmogelijkheden. We maken graag tijd voor een verkennend gesprek en bedanken u alvast voor uw interesse in Flanders Classics of één van onze evenementen.

Word onze partner