Digitale goodiebag

Ben je aanwezig tijdens de startpresentaties, langs het parcours of aan de aankomst van één van de Flanders Classics voorjaarsklassiekers? Vergeet dan zeker jouw gratis digitale goodiebag niet te claimen!

De digital goodiebag is een gloednieuwe manier om goodies te claimen. In zo’n goodiebag vind je drie verschillende soorten prijzen, aangeboden door de wedstrijdpartners: online codes of aanbiedingen, goodies die je kan afhalen op een bepaalde locatie, of loterijen waaraan je via de goodiebag kan deelnemen. 

Hoe werkt het?

Wie zo’n goodiebag wil claimen, moet aanwezig zijn op één van de voorjaarsklassiekers. Als je je op de wedstrijddag aan de start- of finishzone of langs het parcours bevindt, surf dan naar digitalgoodiebag.flandersclassics.be of klik op de knop onderaan deze pagina. Volg daarna deze stappen: 

  1. Log in met jouw persoonlijke Flanders Classics account om toegang te krijgen tot de goodiebag. Heb je nog geen account? Maak er dan hier eentje aan en log in alvorens verder te gaan. 
  2. Claim de goodiebag van de wedstrijd waarop jij aanwezig bent. 
  3. Ontdek de goodies en gebruik jouw persoonlijke codes, neem deel aan de loterijen, of claim jouw goodie op de aangewezen locatie. 
  4. Win geweldige prijzen! 

Claim de goodies

De goodiebag is dus enkel beschikbaar aan de start, aankomst of langs het parcours. Om te bepalen of je je op het evenement bevindt, vragen we jouw locatie. Geen zorgen, we gebruiken jouw locatie alleen om te zien of je in aanmerking komt voor de gratis goodiebag. Claim jouw goodiebag hieronder: