Gravel over iconische hellingen met Flanders Gravel Koppenberg

Gravel over iconische hellingen met Flanders Gravel Koppenberg

Gravel  05/01/2023

Het weekend van 30 juni staat volledig in het teken van Flanders Gravel Koppenberg. De Gravelklassieker verwent je met een combinatie van Vlaamse kasseien, iconische hellingen, onverharde stroken en een unieke festivalsfeer.

Het tweede event op de kalender van Flanders Gravel vindt plaats in en rond Oudenaarde. Deelnemers aan de gravelklassieker kunnen kiezen uit routes van 80, 120 of 160 kilometer en trotseren onder andere de Oude Kwaremont, Paterberg en Koppenberg. Flanders Gravel Koppenberg is geen wedstrijd, maar wie zichzelf onderweg wil uitdagen, kan de benen testen op enkele segmenten met tijdregistratie.

Bij je inschrijving heb je de keuze tussen een Saturday Trooper of een Weekend Warrior ticket. De Saturday Trooper fietst en geniet op zaterdag 1 juli, de Weekend Warriors maken er een driedaags evenement van. Flanders Gravel is meer dan de graveltocht op zich. Ook rugnummer, goodies, een Komoot regiobundel, een heerlijke lunch en heel wat andere zaken zijn inbegrepen in je ticket. Bekijk de inhoud van de verschillende pakketten op www.flandersgravel.cc/koppenberg en schrijf je in. Vroege vogels genieten tot 3 april van een voordeeltarief.

Flanders Gravel Koppenberg
Flanders Gravel Koppenberg
Heathland Gravel is allereerste officiële Unbound Gravel qualifier
Lees meer | Heathland Gravel is allereerste officiële Unbound Gravel qualifier
Van de Kemmelberg, via De Ronde offroad en gravelparadijs Limburg naar Durbuy
Lees meer | Van de Kemmelberg, via De Ronde offroad en gravelparadijs Limburg naar Durbuy
Gravel mee tijdens de eerste editie van Flanders Gravel Kemmelberg
Lees meer | Gravel mee tijdens de eerste editie van Flanders Gravel Kemmelberg
Ontdek de kalender van Flanders Gravel
Lees meer | Ontdek de kalender van Flanders Gravel