Gravel mee tijdens de eerste editie van Flanders Gravel Kemmelberg

Gravel mee tijdens de eerste editie van Flanders Gravel Kemmelberg

Gravel  02/01/2023

Op zaterdag 10 juni toveren we de Kemmelberg om in een heus gravelparadijs. Maak je op voor één of meerdere tochten op en rond de iconische helling.

Flanders Gravel Kemmelberg laat je de streek rond Heuvelland vanop de gravelfiets ontdekken. Verwacht kasseien, hellingen, onverharde wegen, sporen van de Eerste Wereldoorlog en de ervaring van Gent-Wevelgem in Flanders Fields. Je krijgt de keuze uit drie routes: 60, 100 of 140 kilometer. Wie één van de twee langste afstanden kiest, werkt een lus in de voormiddag en een lus in de namiddag af. Tussenin geniet je van pasta of een burger. Wie zich inschrijft voor de route van 60 kilometer trekt er enkel in de voormiddag op uit.

Flanders Gravel draait niet enkel rond fietsen, ook de unieke festivalsfeer zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Je inschrijving bevat onder andere een rugnummer, goodies en een Komoot regiobundel. Op de start- en aankomstsite voorzien we live muziek, foodtrucks en wie wil kan zelfs overnachten op vrijdagavond. Ontdek alles over Flanders Gravel Kemmelberg op www.flandersgravel.cc/kemmelberg en schrijf je in. Vroege vogels genieten tot 27 maart van een voordeeltarief.

Flanders Gravel
Flanders Gravel
Heathland Gravel is allereerste officiële Unbound Gravel qualifier
Lees meer | Heathland Gravel is allereerste officiële Unbound Gravel qualifier
Van de Kemmelberg, via De Ronde offroad en gravelparadijs Limburg naar Durbuy
Lees meer | Van de Kemmelberg, via De Ronde offroad en gravelparadijs Limburg naar Durbuy
Gravel over iconische hellingen met Flanders Gravel Koppenberg
Lees meer | Gravel over iconische hellingen met Flanders Gravel Koppenberg
Ontdek de kalender van Flanders Gravel
Lees meer | Ontdek de kalender van Flanders Gravel