Vzw EK Limburg 2024 verwelkomt STG-badkamers als main partner

Vzw EK Limburg 2024 verwelkomt STG-badkamers als main partner

Events  21/12/2023

De 2024 UEC Road European Championships in Limburg en STG-badkamers slaan de handen in elkaar. Deze sanitair, technische groothandel zal als main partner fungeren in het kader van de Europese kampioenschappen wielrennen in september 2024.

Limburg zal van woensdag 11 tot en met zondag 15 september het decor zijn voor het EK wielrennen. In het kader van die UEC Road European Championships gaan vzw EK Limburg 2024 en STG, badkamerspecialist, een partnership aan.

Net als de organisatie van het EK wielrennen draagt dit bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel. Op het vlak van transport en energie probeert het bedrijf z’n processen zo groen mogelijk te maken om op die manier de ecologische voetafdruk te verkleinen. Ook het productaanbod wordt door een duurzame bril bekeken. STG-badkamers selecteert zorgvuldig de juiste producten en biedt zo een duurzaam en kwalitatief gamma aan voor badkamers in elke stijl, binnen elk budget en zonder zorgen.

We ontzettend blij met onze eerste stappen in sportsponsoring. De keuze voor het wielrennen was snel gemaakt en we zijn ervan overtuigd dat dit de enige juiste keuze was
Dave Kiek, Marketingmanager STG

Dit partnership is een bewuste keuze, want de STG-showroom in Hasselt ligt bovendien pal naast het tijdritparcours. “Na een complexe periode van transitie en rebranding, staan we er nu steviger dan ooit tevoren. Met dit partnership willen we dit in de verf zetten en zijn we ontzettend blij met onze eerste stappen in sportsponsoring. De keuze voor het wielrennen was snel gemaakt en we zijn ervan overtuigd dat dit de enige juiste keuze was”, aldus Dave Kiek, Marketingmanager STG.

“We heten STG-badkamers van harte welkom in ons EK-project”, zegt Tomas Van Den Spiegel namens EK Limburg 2024 vzw. “Met deze samenwerking verwelkomen we hen bovendien ook in de wereld van de sportsponsoring. We hopen dat STG net zo van de wielersport gaat houden als wij en kijken er dan ook enorm naar uit om die van eerste kennismaking samen een fantastisch wieleravontuur te maken.”

Fiets door de mooiste Belgische regio’s met de Proximus Cycling Challenge
Lees meer | Fiets door de mooiste Belgische regio’s met de Proximus Cycling Challenge
Ethias partner van EK wielrennen in Limburg
Lees meer | Ethias partner van EK wielrennen in Limburg
Fiets jouw klassiekers tijdens de Teamleader Crm Classics Tour
Lees meer | Fiets jouw klassiekers tijdens de Teamleader Crm Classics Tour
Beklim de Col des Saisies tijdens De Col op voor Kom op tegen Kanker
Lees meer | Beklim de Col des Saisies tijdens De Col op voor Kom op tegen Kanker