VELUX nieuwe partner UCI Cyclo-cross World Cup

VELUX nieuwe partner UCI Cyclo-cross World Cup

Cyclo-cross  26/06/2023

In aanloop naar het nieuwe veldritseizoen sluit VELUX zich als één van de partners aan bij de UCI Cyclo-cross World Cup. Het gaat om een partnership voor de winter van 2023-2024.

De UCI Cyclo-cross World Cup heeft voor de winter van 2023 – 2024 een nieuw partnership afgesloten. Zo wordt de VELUX één van de partners in het regelmatigheidscriterium dat op 15 oktober in Waterloo afgetrapt wordt. VELUX, bekend van z’n oplossingen om daglicht binnen te brengen, is een Deense groep die 80 jaar geleden opgericht werd en werelwijd aanwezig is in 36 landen. De perfecte partner voor de internationale kalender van de UCI Cyclo-cross World Cup.

Dit jaar heeft VELUX een overkoepelend hospitality-concept gelanceerd, Chasing Daylight. Chasing Daylight is een concept dat de merkbelofte van VELUX voor daglicht en frisse lucht uitdraagt via unieke ervaringen die gedeeld worden met belangrijke partners en klanten.

Anton Kragh Lauritzen, Senior Manager Experience Marketing: “We zien de samenwerking met de UCI Wereldbeker Veldrijden als een unieke kans om onze doelgroepen te activeren en met hen in contact te komen. De UCI Wereldbeker Veldrijden is een geweldig voorbeeld van mannen en vrouwen die op zoek gaan naar daglicht in alle omstandigheden die het weer kan bieden. Dit is vergelijkbaar met hoe onze producten, dakramen, gedurende vele jaren en het hele jaar door bestand moeten zijn tegen alle weersomstandigheden. De echte passie en het plezier bij zowel renners als toeschouwers is ook iets dat we erg waarderen, en we kunnen niet wachten tot de winter en het seizoen beginnen.”

Flanders Classics, organisator van de UCI Cyclo-cross World Cup, is alvast blij dat het de handen in elkaar mag slaan met VELUX. De winter van 2023-2024 telt opnieuw 14 UCI Cyclo-cross World Cup manches met start in Waterloo. De laatste wedstrijd staat gepland op 28 januari 2024 in Hoogerheide.

De UCI Wereldbeker Veldrijden is een geweldig voorbeeld van mannen en vrouwen die op zoek gaan naar daglicht in alle omstandigheden die het weer kan bieden.
Anton Kragh Lauritzen, Senior Manager Experience Marketing
Dit is de kalender van de UCI Wereldbeker Veldrijden 2024-2025
Lees meer | Dit is de kalender van de UCI Wereldbeker Veldrijden 2024-2025
De dubbel voor Eli Iserbyt in Middelkerke
Lees meer | De dubbel voor Eli Iserbyt in Middelkerke
Brand ongenaakbaar, Alvarado eindwinnares Telenet Superprestige
Lees meer | Brand ongenaakbaar, Alvarado eindwinnares Telenet Superprestige
Van der Poel snelt weg in voorlaatste ronde in Hoogerheide
Lees meer | Van der Poel snelt weg in voorlaatste ronde in Hoogerheide