JUNIOR GRAFISCH VORMGEVER – DTP’ER

Content: 

JUNIOR GRAFISCH VORMGEVER – DTP’ER

WORD JIJ ONZE NIEUWE JUNIOR GRAFISCH VORMGEVER – DTP’ER?

Wie Flanders Classics zegt, denkt meteen aan de Vlaamse voorjaarsklassiekers. Sinds 2010 is het Belgische bedrijf actief in de wielerwereld als organisator van tal van wedstrijden. In de loop der jaren bouwde Flanders Classics z’n jaarkalender verder uit door naast z’n domein ‘ROAD’ uit te breiden ook de domeinen ‘CROSS’, ‘VIRTUAL’ en ‘EVENTS’ op de kaart te zetten. Zo is Flanders Classics in 2022 een bedrijf in de sport- en evenementensector dat tot 80 events, professioneel en recreatief, per jaar organiseert. 

ROAD 

De missie van Flanders Classics is om de positie van de Vlaamse voorjaarsklassiekers te verankeren binnen de internationale wieleragenda en om het aanzien van het Vlaamse wielrennen in binnen-en buitenland nog te verhogen. Door iedere jaar opnieuw te innoveren, wil Flanders Classics z’n stempel drukken op zowel mannen- als vrouwenwielrennen, van elite tot jeugd. Momenteel organiseert Flanders Classics 9 eendagswedstrijden, waaronder de bekende voorjaarsklassiekers. 

CROSS 

Flanders Classics houdt van innovatie, maar tegelijkertijd ligt ook traditie ons nauw aan het hart en dus kan ook veldrijden niet ontbreken. Zo vaart de Telenet Superprestige veldrijden sinds 2018 onder dezelfde vlag als de Ronde van Vlaanderen. Vanaf het seizoen 2020-2021 staat Flanders Classics ook in voor de organisatie van de UCI Wereldbeker Veldrijden waar ingezet wordt op verdere internationalisering van de sport. 

VIRTUAL 

Met een uitgebreid virtueel programma in de Proximus Cycling eSeries zet Flanders Classics daarnaast in op een uitdagende wielerbeleving het hele jaar door. Met virtuele challenges, online races en workouts heeft Flanders Classics ook online heel wat te bieden. 

EVENTS 

Uiteraard is ook de recreatieve fietser die liefst offline van de fiets geniet, bij Flanders Classics aan het juiste adres. Wielertoeristen kunnen bij één van de Pelotontochten terecht, terwijl de offroad liefhebbers sinds 2021 dan weer genieten van Flanders Gravel. Als sporttechnisch organisator van de 1000 km van Kom op tegen Kanker, draagt Flanders Classics met plezier z’n sportieve steentje bij aan het goede doel. In het eerste weekend van september trekken we dan weer de kaart van de gezinnen tijdens De Gordel, waar sport en cultuur hand in hand gaan. 

 

Taakomschrijving

 • je staat in voor de vormgeving van brochures en technische gidsen

 • je bent verantwoordelijk voor de ondersteunende visuals voor zowel de website als social media   

 • je denkt actief mee aan het conceptueel en visueel uitwerken van informatiecampagnes  

 • je vertaalt ideeën en concepten visueel  

 • je bewaakt onze visuele huisstijl in al onze communicaties  

 • je werkt nauw samen met de art director, copywriters en event managers

Wij bieden jou 

 • een voltijdse job binnen een jong en gemotiveerd team met passie voor de fiets en sport 

 • werkzekerheid in een stabiel, groeiend en innovatief bedrijf 

 • een stimulerende werkomgeving 

 • een competitieve verloning, aangevuld met extra-legale voordelen 

 • een uitdagende en gevarieerde job 

Wie zoeken we

 

Je hebt een passie voor sport en affiniteit met wielrennen.

 

Je hebt een bachelor- of masterdiploma.

 

Je hebt scherpe grafische skills en een creatief oog. Zowel Photoshop, Illustrator, InDesign als After Effects hebben geen geheimen voor jou.

 

Je houdt van lay-outen van teksten, je bent sterk in visueel vertellen.

 

Je hebt een scherp oog voor detail en bent perfectionistisch ingesteld.

 

Je grijpt deadlines bij de keel, kan op een zelfstandige manier werken en de juiste prioriteiten stellen.

 

Je hebt een hands-on mentaliteit en verantwoordelijkheidszin.

 

Last but not least, je hebt er steeds zin in!

Stuur ons je motivatie en CV/portfolio!

Type: