Woon de startpresentaties in het Kuipke live bij of kijk via de livestream

Woon de startpresentaties in het Kuipke live bij of kijk via de livestream

Road  15/02/2023

Op zaterdag 25 februari openen we het Belgische wielerseizoen met Omloop het Nieuwsblad. Vooraleer het mannen- en vrouwenpeloton in Gent van start gaat, passeren alle renners en rensters op het podium in het Kuipke tijdens de teampresentaties. Je kan die ploegenvoorstellingen ter plaatse bijwonen of volgen via de livestream.

De openingsklassieker is meer dan alleen maar koers. Voor het sportieve spektakel in de Vlaamse Ardennen losbarst, zetten we Gent op z'n kop met een sfeervolle ploegenvoorstelling in 't Kuipke. Het is één van die unieke momenten waar renners elk jaar naar uitkijken, maar ook zo'n ochtend die jij als wielerfan voor geen geld van de wereld missen!

De deuren van 't Kuipke staan dit jaar opnieuw wagenwijd open. Je hebt geen ticket nodig om de ploegenvoorstelling en het spektakel in dé wielertempel bij uitstek bij te wonen. Kom jouw favoriet aanmoedigen en geniet van de unieke sfeer bij de start van het nieuwe wielerseizoen. Linde Merckpoel, Max Vrijens en dj ProudMich zijn alvast van de partij! De teampresentatie bij de Elite Mannen begint om 9.15u, de ploegen bij de Elite Vrouwen stellen we aan je voor vanaf 11.45u.

Kan je er niet bij zijn in 't Kuipke? Geen probleem. Dankzij onze partner Proximus hoef je ook thuis geen seconde van 't Kuipke te missen. Tune in op hun livestream op Pickx.be en beleef de opening van het wielerseizoen vanuit je luie zetel.

Organisatie Amstel Gold Race komt in handen van Flanders Classics
Lees meer | Organisatie Amstel Gold Race komt in handen van Flanders Classics
Flanders Classics en KPMG lanceren Equal Pain Day campagne
Lees meer | Flanders Classics en KPMG lanceren Equal Pain Day campagne
Victor Campenaerts sprint naar winst in de Vlaamse Druivenkoers
Lees meer | Victor Campenaerts sprint naar winst in de Vlaamse Druivenkoers
Geert De Mulder valt wereldrecord Everesting met elliptische fiets aan op Berendries
Lees meer | Geert De Mulder valt wereldrecord Everesting met elliptische fiets aan op Berendries