Fiets jouw klassiekers tijdens de Teamleader Crm Classics Tour

Fiets jouw klassiekers tijdens de Teamleader Crm Classics Tour

Events  29/11/2023

Goed nieuws voor wie nu al aan het aftellen is naar de Vlaamse voorjaarsklassiekers. De Teamleader Crm Classics Tour geeft jouw de kans om de parcours van acht klassiekers aan den lijve te ondervinden. Haal de Flandrien in jezelf naar boven en overwin de meest iconisch hellingen en kasseistroken.

Wie de start van de Teamleader Crm Classics Tour wil meemaken, zakt op zondag 25 februari best af naar Gent of Ninove voor de Omloop het Nieuwsblad Cyclo. Drie weken later, op zaterdag 16 maart, kan Dwars door Vlaanderen Cyclo dienen als laatste voorbereiding op Vlaanderens Mooiste. Verken je liever de Plugstreets of de Kemmelberg? Kom dan op zaterdag 23 maart naar Wevelgem voor Gent-Wevelgem Cyclo, de toertocht die geschiedenis ademt. De echte Flandriens die zich voor deze eerste drie tochten inschrijven, genieten bovendien van 20% korting op de totaalprijs van hun inschrijvingen. De actie loopt tot en met 31 december 2023.

De Teamleader Crm Classics Tour bestaat in totaal uit acht toertochten. Een dag voor de profs hun Ronde van Vlaanderen betwisten, kan je op zaterdag 30 maart de wegen van Vlaanderens Mooiste zelf ontdekken tijdens We Ride Flanders. Een week later, op zaterdag 6 april, krijgen de sprinterstypes de kans om hun benen laten spreken tijdens de Scheldeprijs Cyclo. Brabantse Pijl Cyclo is op zaterdag 13 april de traditionele afsluiter van het voorjaarsluik.

Ook wie liever in de zomer op de fiets springt, komt aan z'n trekken in de Teamleader Crm Classics Tour. Op donderdag 15 augustus staat Ride Leuven op het programma. De Super 8 Cyclo, de achtste en laatste toertocht, gaat door op zaterdag 21 september in Haacht. Wie meer info wenst of zich wil inschrijven voor één of meerdere tochten kan terecht op de website van de Teamleader Crm Classics Tour.

Fiets door de mooiste Belgische regio’s met de Proximus Cycling Challenge
Lees meer | Fiets door de mooiste Belgische regio’s met de Proximus Cycling Challenge
Vzw EK Limburg 2024 verwelkomt STG-badkamers als main partner
Lees meer | Vzw EK Limburg 2024 verwelkomt STG-badkamers als main partner
Ethias partner van EK wielrennen in Limburg
Lees meer | Ethias partner van EK wielrennen in Limburg
Beklim de Col des Saisies tijdens De Col op voor Kom op tegen Kanker
Lees meer | Beklim de Col des Saisies tijdens De Col op voor Kom op tegen Kanker