AXI nieuwe main partner Telenet Superprestige

AXI nieuwe main partner Telenet Superprestige

Cyclo-cross  05/10/2023

De Telenet Superprestige en AXI slaan de handen in elkaar tijdens het komende seizoen dat op 22 oktober van start gaat. Het techbedrijf wordt zo één van de main partners van het oudste regelmatigheidscriterium.

AXI is een onafhankelijke IT-partner in België en Nederland, die zich aan de Telenet Superprestige verbindt voor het seizoen 2023-2024. Het bedrijf bedenkt, ontwikkelt en beheert innovatieve software en IT-services voor retail, overheid, zorg, service en industry.

De missie van AXI? Verworven inzichten, software en technologieën op de best mogelijke manier inzetten. Dat doet het door te investeren in het begrijpen van de businessuitdagingen van de klant. Door op zoek te gaan naar diepgaande kennis en innovatieve oplossingen, biedt AXI de klant de mogelijkheid om kansen te creëren en resultaten neer te zetten. Net als de Telenet Superprestige is de IT-partner pas tevreden als het een stevige waardecreatie kan realiseren.

Paul Peeters, CEO van AXI: “Binnen AXI dragen we de sportwereld een warm hart toe. We menen niet alleen dat sport en business veel van elkaar te leren hebben. Naast ondernemen zijn we binnen AXI zelf ook graag sportief actief. Vandaar dat we de naam van AXI erg graag linken aan de Telenet Superprestige. We kijken alvast uit naar een spannend en sportief seizoen.”

Chris Mannaerts, Head of Cyclo-cross van Flanders Classics: “Uiteraard zijn we verheugd dat AXI voor de Telenet Superprestige koos voor z’n eerste stappen in topsportsponsoring. We kijken er dan ook naar uit hen te verwelkomen bij de aftrap van het nieuwe seizoen op zondag 22 oktober in Overijse.”

Het nieuwe seizoen van de Telenet Superprestige bestaat naar goede gewoonte uit acht manches en eindigt op zaterdag 10 februari 2024 in Middelkerke.

We menen niet alleen dat sport en business veel van elkaar te leren hebben. Naast ondernemen zijn we binnen AXI zelf ook graag sportief actief
Paul Peeters, CEO van AXI
Dit is de kalender van de UCI Wereldbeker Veldrijden 2024-2025
Lees meer | Dit is de kalender van de UCI Wereldbeker Veldrijden 2024-2025
De dubbel voor Eli Iserbyt in Middelkerke
Lees meer | De dubbel voor Eli Iserbyt in Middelkerke
Brand ongenaakbaar, Alvarado eindwinnares Telenet Superprestige
Lees meer | Brand ongenaakbaar, Alvarado eindwinnares Telenet Superprestige
Van der Poel snelt weg in voorlaatste ronde in Hoogerheide
Lees meer | Van der Poel snelt weg in voorlaatste ronde in Hoogerheide